18 січня 2022 17:28

Збірна України підготовку до матчу плей-офф проти Шотландії розпочне на базі "Шахтаря"

Головний тренер збірної України Олександр Петраков разом зі своїм тренерським штабом розпочав підготовку до першого матчу плей-офф чемпіонату свiту проти збірної Шотландії.


Раніше, щоб якісніше підготуватися до візиту до Британії, Олександр Петраков звернувся до керівництву клубів Прем'єр-ліги з проханням перенести три матчі 22 туру чемпіонату, які повинні відбудуться 19 березня: "Дніпро-1" – "Шахтар", "Металіст 1925" – "Динамо" і "Десна" - "Ворскла".


Отримавши добро від клубів УПЛ, тренерський штаб планує розпочати підготовку до гри з шотландцями за шість днів до гри в Глазго. Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, попередня дата збору команди - 18 березня. За попередньою інформацією, розпочати тренувальний процес "синьо-жовті" планують на заміській базі донецького "Шахтаря" в Святошино під Києвом. Так само обговорюється варіант, що збірна не буде виїжджати до Британії завчасно, а проведе всі дні підготовки до матчу з Шотландією в Києвi.


Додамо, що у разі перемоги над шотландцями 24 березня, Україну очікує поєдинок проти Уельсу або Австрії 29 березня, в якому і визначиться доля путівки на ЧС-2022.