17 січня 2022 15:12
2

Юрій ВЕРНИДУБ: "У "Зорі" найбільший штраф за зайву вагу заплатив Шунiч"

Головний тренер "Шерифа" Юрій Вернидуб розповів про штрафи за зайву вагу.

"Зараз "Шериф" вийде з відпустки, допустима норма - кілограм зайвий, які питання? Навіть півтора ще. Якщо 1,6 кг – вже півкілограма зайвих. За півкілограма всього лише 200 доларів, не так багато. Відразу платимо.

Але є ж індивідуали, які приходять з +5. Ось це товстий. Потім ображаються. У мене в "Зорі" іноземці були, найбільший штраф заплатив Шунiч. Він разово заплатив 1 200 або 1 500 доларів.

Відразу гроші взяли, за них малорухливим дітям в центрі в Краснодоні накупили все, що їм потрібно було. Плюс додали. Спеціально відвіз всю команду туди, щоб вони подивилися. Кажу їм: "Ви щасливі люди. Футбол - улюблена робота. Хороші зарплати".

Каменюка був молодець у цьому плані. Він відстежував. У Луганськ їздили в ці будинки. То телевізори, то ще щось привозили. Вважаю, це правильно. У Запоріжжі мама до нас звернулася, потрібно було дитині операцію робити, брали участь всі.

Просто не треба про це розповідати, робиш – і все. Чим більше робиш добра - тим більше успiху і щастя", – сказав Вернидуб.

Респект Вернидубу ! за ці слова "Просто не треба про це розповідати, робиш – і все. Чим більше робиш добра - тим більше успiху і щастя"
молодцы!