15 січня 2022 09:47
3

Георгій БУЩАН: "Хочеться, щоб наступного року не було двох найкращих воротарів на нагородженні. Я такого ще не бачив"

Голкіпер "Динамо" Георгій Бущан розповів про вихід з відпустки і цілі на сезон.


- Як твій відпочинок? З яким настроєм повертаєшся з відпустки?

- Настрій гарний, відпочив. Влітку було мало часу на відпочинок. Я так розумію, що якщо зі здоров'ям буде все добре, то наступного літа буде так само. Зараз скористався цим довгим періодом і відпочив.

- Які в 2021 році для тебе були кращі і гірші моменти?

- Не можу скаржитися на 2021 рік. Для мене вийшов досить хорошим. Все почалося ще в 2020 році, а потім продовжилося. Був позитивний рік для мене і команди. Виграли титули і непогано зіграли на Євро. Спогади тільки позитивні.

- "Динамо" і "Шахтар" не гратимуть в єврокубках навесні. У чемпіонаті буде страшна заруба?


- Я думаю, що так, і це буде цікаво. Нам потрібно вигравати матчі, що залишилися і постаратися виграти Кубок. Ще нічого не втрачено, ми не опускаємо руки. Зараз ми по-хорошому злі їдемо на збори.

- Багато експертів кажуть, що з приходом Луческу команда піднялася, а в другому сезоні вперлася в стелю.

- Я не можу це ні підтвердити, ні спростувати, тому що це повна маячня. У плані якості гри я думаю, що ми ще додали. Так, не пощастило в Лізі чемпіонів, у нас були моменти, щоб забити, але по грі ми виступили навіть краще, ніж минулого року.

- Миколенко перейшов в "Евертон".

- Це супер, ми всі його привітали. Це реально круто. Всі за нього раді. В першу чергу це стимул для інших гравців. Думаю, що прихід Луческу теж на це вплинув. Перехід Миколенка показав, що дорога до Європи відкрита для всіх. Головне показувати себе і результат. Те, що минулого року ми усе виграли, привернуло ще більше уваги до Миколенка та всіх інших.

- Які цілі на 2022 рік?


- Цілі максимальні. Щоб наступного року не було двох найкращих воротарів на нагородженні. Я просто такого ще не бачив. Хочеться зробити крок вперед і підтвердити статус чемпіона. Виграти Кубок і підвищити свої професійні показники.

" Щоб наступного року не було двох найкращих воротарів на нагородженні."
Що він мав на увазі?
Сховати
Александр, УПЛ за підсумками минулого сезону в категорії "Кращий воротар сезону" нагородило одночасно Бущана та Трубіна
Сховати
Олександр,
Понял, спасибо.