14 січня 2022 16:44

Тухель про титул АПЛ: "Манчестер Сіті" краще впорався з травмами і ковідом. Було самовпевнено говорити, що ми скоротимо відставання"

Головний тренер "Челсі" Томас Тухель поділився думками про боротьбу за титул перед грою 22-го туру АПЛ проти "Манчестер Сіті".


- Чи втратить "Челсі" шанси на титул, якщо програє завтра?


- Можливо, хто знає. "Ман Сіті" краще впорався з травмами і коронавірусом. Може, це удача,або вони просто працюють краще. У них було менше травм, вони рідше грали в ослабленому складі. Вони не страждали від ковіда так, як ми, у нас це тривало кілька тижнів. Це величезна різниця.


- "Ман Сіті" - це найскладніший суперник у європейському футболі?


- З самого початку сезону ми говорили, що постараємося скоротити відставання від "Ман Сіті". Це було самовпевнено. Не зрозумійте мене неправильно, я повністю задоволений складом, який завтра вийде на поле. Ми будемо готувати гравців з щирою вірою [в перемогу].


Але команда виглядає інакше, коли зіграти готові всі. Травми або невеликі пошкодження є завжди, але повна заявка дає необхідну додаткову перевагу, щоб бути на тому ж рівні, що і "Ман Сіті". У нас цього не було. Це просто пояснення ситуації, - сказав Тухель.


"Челсі" зіграє з "Манчестер Сіті" в гостях. Матч відбудеться завтра, 15 січня.