12 січня 2022 15:51

Олександр ХАЦКЕВИЧ: "Супрягою цікавилася "Болонья", "Сампдорія", а в підсумку він ні там, ні в "Динамо" не грає..."

Вже яке трансферне вікно ходять чутки про інтерес низки клубів Серії А до вихованця дніпровського футболу Владислава Супряги. Серед них називалися Болонья, Сампдорія, Салернітана, Удінезе, Мілан, Дженоа і Кальярі. Але 21-річний українець і понині перебуває в Динамо, де з 23 вересня 2020 року не знає смаку забитих голів (у виїзному переможному матчі третього раунду відбору Ліги чемпіонів (2:1) Супряга відзначився у воротах Гента).


Олександр Хацкевич, який працював з Владом в Динамо, дав пораду, як молодому виконавцю перезавантажити свою кар'єру. При цьому в чутки про Апенніни білоруський наставник не вірить, в чому він зізнався в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.


- Владислав Супряга не може забити вже більше року, хоча Луческу по початку йому довіряв. Ви добре знаєте Влада, адже при Вас він прийшов в команду. Чому у нього не виходить стати забивним нападником?


- Влад ще молодий хлопець, йому потрібно зціпити зуби і працювати. Можливо, йому треба змінити команду, чемпіонат або агента, але це другорядні фактори. В першу чергу, потрібно почати з себе.


- За повідомленнями в італійській пресі, Супрягою знову цікавиться Сампдорія?


- Не розумію, за якими якостями Сампдорія бере футболіста не з країни ЄС. Акцент тільки на молодість? Мене бентежать такі моменти - "цікавиться Сампдорія". Ви чули раніше, щоб Миколенко цікавився Евертон? Якщо є трансфер, то він відбувається тихо. А агентські ігри ще більше вибивають з колії футболіста. Супрягою цікавилася Болонья, цікавиться Сампдорія, а в підсумку він ні там, ні там, і в Динамо теж не грає.