12 січня 2022 10:41
1

Покаятися. Екс-вінгер "Шахтаря" зробив спробу залагодити конфлікт з "Греміо"

31-річний півзахисник «Греміо» Дуглас Коста, відомий в Україні за виступами у складі «Шахтаря», вибачився за поведінку наприкінці минулого року, яка призвела до серйозних суперечок із фанатами та конфлікту із самим клубом.


«Я починаю цей текст із вибачень від щирого серця перед сім'єю «Греміо»! Так і має чинити кожна смиренна людина, коли вона визнає, що була неправа… Незважаючи на всі мої рішення, я хочу прояснити, що вони в минулому. Я діяв імпульсивно і в результаті мстився образами тим, хто цього не заслуговував, і тим, хто навіть не знав, що відбувається всередині. Мені було дуже боляче, але це теж уже в минулому.


Я не вдаватимуся у рішення адміністрації «Греміо» і наслідки помилок, допущених відтоді, як я сюди прийшов. Це тема іншої розмови.


На додачу до щирих вибачень, я хочу сказати, що після розмови зі своїм агентом вирішив залишитися в «Греміо». Я поважатиму цю футболку, контракт, який я підписав, і віддаватиму кров і життя, поки ми не повернемося. І я говорю не тільки про вихід у Серію А, а й про титули в лізі Гаушу, Кубку Бразилії, чемпіонаті Бразилії, Кубку Лібертадорес.


Я хочу повторити, що ніколи не думав про фінансову сторону повернення в «Греміо», але я вже багато від чого відмовився, щоб бути тут. Я – «греміста», і разом ми витягнемо клуб із цієї ситуації. Я ясно дав зрозуміти президенту, що не гратиму за жоден інший клуб у Бразилії, окрім «Греміо». І я не піду до будь-якого іншого клубу, якщо мене не змусять так вчинити.


Вже завтра я хотів би вийти на тренування, але оскільки у мене позитивний тест на Covid-19, я повинен ізолюватися і подбати про себе. Скоро я відновлюсь та повернуся до тренувань з усіма! Тому що саме старанно працюючи ми повернемося! І, будь ласка, перестаньте слухати фейкові новини.


Дуглас Коста, 2022», - написав бразилець.

Нормально