11 січня 2022 21:07

Роналду підійшов перед "Вольфсбургом" і сказав: "Я заб'ю їм 3 голи". Екс-тренер "Реала" про Лігу чемпіонів-2015/16

Помічник колишнього головного тренера "Реала" Зінедіна Зідана Давид Беттоні згадав перемогу над "Вольфсбургом" в Лізі чемпіонів-2015/16.

У першому матчі 1/4 фіналу мадридці поступилися 0:2, проте у повторній грі здобули розгромну перемогу з рахунком 3:0 завдяки хет-трику Кріштіану Роналду. Той розіграш ЛЧ у підсумку став переможним для "Мадрида".

"Після поразки від "Вольфсбурга" Зідан знайшов позитивні слова для команди в роздягальні, щоб виправити ситуацію у повторній грі: "Попереду ще 90 хвилин, і така команда, як "Вольфсбург", з їх невеликим досвідом виступів в єврокубках, на "Сантьяго Бернабеу" може розгубитися, якщо ми заб'ємо швидкий гол".

Я ще звернув увагу на лідерські якості наших капітанів. Кріштіану, Серхіо Рамос, Марсело, Пепе разом з тренером швидко вселили в команду позитивну енергію.

Прикладом такого настрою був випадок за день до гри у відповідь. Ми затрималися на полі з Кріштіану після тренування. Він сказав мені: "Завтра я заб'ю три голи". Я відповів: "Тільки ти і здатний на це". І Роналду дотримав обіцянку. Три його голи вивели нас в наступний раунд.

Тоді ми зрозуміли, що зможемо виграти Лігу чемпіонів. Відігратися з 0:2 в цьому турнірі зовсім непросто", – сказав Беттоні.