11 січня 2022 08:02
4

Хотіли образити? В Іспанії зачепили менталітет українського воротаря "Реала" Андрія Луніна

Перший тренер воротарів, який працював з Андрієм Луніним в Іспанеії (в "Леганесі" в сезоні-2018/19) Хосеба Ітуарте, поділився своїм думкою про ситуацію, в якій опинився український голкіпер.


"Він з'явився в нашому клубі в 19 років. Привітав нас на іспанською мовою і наполягав, щоб ми спілкувалися з ним виключно по-іспанськи. Через три місяці він вже говорив і все розумів.


У нього радянський менталітет: безперервно працювати і повторювати вправу стільки разів, скільки потрібно. Воротар не вдосконалюється в тренування. Він навчається в іграх. І хоча Лунін зараз знаходиться в руках гуру підготовки голкіперів, тренера воротарів Реала Луїса Льопіса, йому необхідно грати. У Мадриді або ще де-небудь", — цитує Ітуарте AS.


Додамо, що за останні 12 місяців Андрій Лунін зіграв лише двічі в офіційно матчі у складі мадридського "Реала". Прямо зараз гуляє слухок, що в Послугах нашого хлопця сильно зацікавлений нідерландський "Аякс".

Ну где тут стремление обидеть ?
Что за совок это писал? Советский менталитет: беспрерывно работать и повторять упражнение столько раз, сколько нужно??? )))
Аякс был бы отличным вариантом, но там есть возрастной Стекеленбург и Онана, которого Лунин врядли сможет вытеснить.
Сховати
Дмитрий, Онана переходит в "Интер".