10 січня 2022 23:46

"Це як якщо взяв квиток на концерт Васко Россі, а співати вийшла Орієтта Берті. Життя проживається не без проблем, а всупереч проблемам". Михайлович про відсутність гравців через ковід

Головний тренер "Болоньї" Сініша Михайлович висловився про те, що його команда буде змушена провести матч проти "Кальярі" в 21-му турі Серії А без 11 гравців основного складу.


Багато футболістів команди здали позитивні тести на коронавірус, проте гру не перенесли.


"Якщо хтось думає, що я можу злитися, вони помиляються. Кілька років тому моя емоційна складова взяла б верх, але сьогодні я просто сподіваюся, що ті, хто прийняв це рішення, зробили це з найкращими намірами, думаючи, що ми проводили тренування на цьому тижні, або що ковід діє на звичайних людей, а не на футболістів.


Коли ти чекаєш одних футболістів, а бачиш інших, це як якщо взяв квиток на концерт Васко Россі, а співати вийшла Орієтта Берті, при всій повазі до Орієтти. Але ми не шукаємо виправдань, це чудова група гравців, яка доводила це з моменту мого приходу.


Кілька гравців здали позитивні тести, але у нас буде одинадцять гравців на полі, ми внесемо деякі зміни до складу. Життя проживається не без проблем, а всупереч проблемам", - сказав Михайлович.