10 січня 2022 23:09
2

Георгій СУДАКОВ: "Не знаю, яким чином я опинився в заявці на Євро, і не розумію, за які заслуги"

Хавбек "Шахтаря" Георгій Судаков розповів про виклик до збірної України на Євро-2020.


- Був розширений список з 36 футболістів, на Євро їде 26. Подивився на список і подумав, що я - лівий. Не знаю, яким чином я там опинився, і не розумію, за які заслуги. Приїхав на збори, у нас були тести, почали тренуватися – розумію, що рівень високий, але можна конкурувати і пробиватися.


Там травмувалися Коваленко, Жуніор, Шепелєв, Андрієвський, Коноплянка, ще хтось. Дивлюся - вже 30 чоловік, потім 28. Ось так поступово. Після спарингів був список, і я поїхав на Євро.


- Засмутився, що не вийшло зіграти?


– Да. Коли побачив групу, розумів, що з Нідерландами – навряд чи, хоча тренувався непогано, думав, може, десь випустять. З Північною Македонією, думаю, повинні випустити хвилин на 20. І весь час думки, що зіграю. У Андрія Миколайовича була одна обойма, і три-чотири гравці для ротації. На інших футболістів він не особливо розраховував, і тому було без шансів. Я вже з цим змирився і розумів, що я чисто попутник.


Була гра з Англією, 86-а хвилина і коли я стояв, м'яч не виходить – розумію, що зараз дебют на Євро, і неважливо, з ким, який рахунок. Коли свиснули, я дуже сильно засмутився, все поникло, - сказав Судаков.


Фото прес-служби ФК "Шахтар"

Чесно, респект
Даже он не понимает, а что говорить про остальных?