10 січня 2022 21:00

Екс-півзахисник "Динамо" вирушив на збір "Чорноморця"

Одеський "Чорноморець" не без пригод дістався до Середземноморського узбережжя Туреччини, яке на більшу частину зими стане місцем проведення двох тренувальних зборів.


Вилітаючи з Одеси до Стамбула о 15:25, літак взяв курс на це місто із запізненням. По прильоту до пункту призначення команді довелося чекати повітряне судно на Анталью. У підсумку до місця дислокації - готелю "Лімак Атлантіс" в Белеку "Чорноморець" приїхав майже о пів на другу ночі.


Виспавшись після важкого шляху з перельотами і пересадками, в програму першої половини сьогоднішнього дня входило заняття в тренажерному залі.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, разом з "Чорноморцем" на тренувальний збір до Туреччини прибув 26-річний півзахисник вихованець "Динамо" Орест Кузик з "Руху", який напередодні за згодою сторін розірвав контракт з львівським клубом.


Таким чином, в одеській команді тепер двоє футболістів з цим прізвищем (в осінній частині чемпіонату у складі "моряків" грав орендований у київського "Динамо" Денис Кузик).


Цікаво, що у Григорчука в "Чорноморці" в одному складі раніше вже грали футболісти з однаковим прізвищем. У сезоні-2011/12 кольори "моряків" захищали відразу троє Ковальчуків — захисник Петро і двоє братів - півзахисники Сергій і Кирило.


Фото: ФК "Рух"