10 січня 2022 18:42
8

Шевченко отримав вердикт щодо майбутнього від босів "Дженоа"

Український наставник "грифонів" Андрій Шевченко матиме останній шанс реабілітуватися у кубковому матчі з Міланом.


Головний тренер Дженоа Андрій Шевченко залишиться на своїй посаді, повідомляє Gazzetta.it.


Сьогодні, 10 січня, відбулась зустріч між босами "грифонів" та менеджментом, на якій український наставник отримав вотум довіри як мінімум до завершення матчу Кубка Італії з Міланом, який відбудеться 13 січня. Керівництво клубу не поспішає звільняти Шевченка, намагаючись максимально оцінити ситуацію перед тим, як ухвалити остаточне рішення.


Нагадаємо, у таборі генуезців розчаровані останніми результатами команди – на заміну українцю вже є двоє кандидатів: італійські фахівці Давіде Баллардіні та Роландо Маран. Обоє вже працювали з Дженоа.


"Грифони" під керівництвом Шевченка не здобули ще жодної перемоги в Серії А, програвши 6 із 9 матчів. Генуезці мають в активі 12 очок та посідають 19-те місце у турнірній таблиці.

Уж очень хотел Шева вернуться в Италию.

Влез в авантюру с Дженоа, на эмоциях, "думая" сердцем а не "холодной" головой.

Не впервые для него, с политикой у Шевы тоже "шляпа" вышла...
Трішки вляпався. Мабуть багато чого обіцяли. На майбутнє буде уроком. Рятувальника не вийшло.
Шевабол не работает? Не может быть.
Или это брехня, или, владельцы профаны в футболе. Состав слабый, сборы не пройдены. Шеву явно брали на будущую перспективу, а спасать команду от вылета нужен специалист совсем другой формации.
Сховати
Сергей, Состав слабоват , сборы прошли , как и все итальянские команды - физака нормальная .Меняй тактику на ходу , как принято в Италии . "Явно на перспективу " - улыбнуло
На его месте я бы не ждал этого унижения и ушёл сразу … это не вердикт , это в жёсткой форме …
То есть до свидания …Милан на подъёме , вышел на первое место - без всяческих шансов
Даремно він туди перся, норм гравці були травмовані, інші просто шлак. Трансфери відбулися тільки в захист, просто навіть немає норм гравців наразі на флангах півзахисту. Вважаю що Шева зробив невірний вибір, тепер буде чимала пляма на репутації.