9 січня 2022 13:46
1

Роман Григорчук - про динамівців у "Чорноморці" та головне завдання на сезон

Перед відправленням на навчально-тренувальні збори новий-старий головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук в межках прес-конференції поспілкувався з журналістами, де розповів про поточні завдання, що стоять перед командою, і частково про кадрову ситуацію.


"Зараз головне завдання - залишитися у Прем'єр-лізі. Надалі однозначно будуть ставитися завдання потрапляння в єврокубки. Але ми маємо враховувати можливості, те, що відбувається на футбольному ринку України. Адже він зараз швидко розвивається, а коли додадуться і "Металіст", і "Кривбас", це завдання буде дуже складне, необхідне відповідне матеріально-технічне забезпечення. Але, знову ж таки, перший крок - збереження прописки в УПЛ, без цього завдання ні про що інше говорити не доводиться. Про місце, яке нас цікавить, ми думати зараз не маємо.


У нас зараз немає єдиного підходу до формування команди, на це немає часу й особливих можливостей. Всі способи хороші, аби сформувати команду, яка здатна вирішити завдання.


Ряд гравців з "Динамо" з нами будуть на зборах, рішення щодо них буде озвучено вже після зборів. Ті, хто на перегляді, по ним теж будуть прийняті рішення. У кожного з тих, хто їде на збори, є шанс закріпитися в команді.


На збори летить 21 футболіст, з них три воротарі. Чимало у складі гравців атакувальної групи. Щодо воротарів - є Євген Паст, є молодий гравець, який їде з нами на перегляд, інші хлопці.


За українським футболом однозначно скучив, завжди краще бути і жити вдома, ніж за кордоном. Чому саме "Чорноморець"? З тих пропозицій, що були, не могло бути жодних сумнівів. "Чорноморець" занадто дорогий мені, щоб порівнювати з пропозиціями, які у мене були. Зараз я хочу і допомогти клубу, і вивести його на новий рівень", - зазначив Роман Йосипович.


Фото - ФК "Чорноморець"

Удачі!