7 січня 2022 17:24
2

Олег Данченко в "Зорі": подробиці переговорів

Український захисник Олег Данченко може перейти в "Зорю" на правах оренди. Термін угоди буде розрахований на 18 місяців з можливістю викупу. Як стало відомо FootBoom, "Зоря" не платитиме за оренду Данченка, але візьме на себе зарплату Олега, яка становить 250 тисяч євро на рік. Зараз переговори знаходяться на завершальній стадії, АЕК і "Зоря" обговорюють суму можливого викупу Данченка.

Данченко перейшов в АЕК з "Рубіна" в січні 2021 року за один мільйон євро. Він підписав контракт до літа 2024 року. В цілому Олег зіграв 11 матчів за грецький клуб, але вже влітку АЕК постарався продати українця. Трансфер не відбувся, але Данченко був переведений в дубль, а в поточному сезоні він тільки один раз потрапив в заявку першої команди – на матч кваліфікації Ліги чемпіонів з клубом "Вележ".


Раніше FootBoom повідомляв про те, що АЕК хоче продати Данченко, так як футболіст не входить в плани головного тренера і навіть в дублі перестав виходити на поле, не отримуючи ігрової практики. В Україні 27-річний Данченко раніше грав за "Чорноморець"і " Шахтар".


Фото - ФК АЕК

Велкам сєпар
Тобто та Аллах'яра 3 ляма не має, а платити малороссу по 250к в рік це норм?