7 січня 2022 12:10
5

Сергій ТКАЧЕНКО: "Шахтар" може додати, "Динамо" навряд чи"

Поки в українському чемпіонаті настав час відпусток, zbirna.com вирішила поспілкуватися з авторитетними вітчизняними фахівцями, поставивши їм кілька актуальних питань, пов'язаних із Прем'єр-лігою. Але треба зазначити, що все це — на даний момент. Що із цього вийшло, судіть самі.


Взяв участь у цій рубриці та екс-гравець збірної України Сергій ТКАЧЕНКО.


— Сергію, хто головний претендент на перемогу в чемпіонаті?

- Шахтар. Гірники мають бути більш мотивованими, оскільки минулого року чемпіоном стало Динамо. І на мій погляд, якість гри у підопічних Роберто Де Дзербі вища, ніж у команди Мірчі Луческу. Весною Шахтар може ще додати. Якість гри киян на рівні Прем'єр-ліги хороша, але чи зможуть вони додати, для мене велике питання…


— Яка команда здобуде бронзові медалі?

— Я хотів би, щоби цією командою був Дніпро-1. Мені подобається атакуюча гра дніпрян. Я сказав би, гравці дуже добре відчувають один одного, а це величезний плюс у досягненні результату. Скажу більше, якщо вдасться зберегти нинішній склад, то наступного сезону цей колектив може поборотися і за вищі місця, ніж третє місце.


— Назви чотири колективи, які за підсумками чемпіонату посядуть місця з 13 по 16.

— Напевно, в деяких командах, що знаходяться внизу турнірної таблиці, відбудуться серйозні кадрові зміни, однак якщо розмірковувати на даний момент, то я припустимо, що як зараз розташувалися команди в турнірній таблиці, так буде і на фініші. Тобто зверху вниз: Чорноморець, Інгулець, Минай, Маріуполь.


— Який футболіст запам'ятався вам у першій частині сезону?

- Артем Довбик.


- Що скажеш про рівень чемпіонату порівняно з минулими роками?

— Хто б що не казав, але його рівень підвищується. Є конкуренція у боротьбі за золоті медалі, за третє місце та єврокубкові місця. Не менш цікаво, я навіть сказав спекотно, буде і в суперництві за виживання. Не слід забувати, що наступного сезону еліту поповнить Металіст, швидше за все і Кривбас. Так що все, дай Боже, потихеньку налагоджуватиметься.


Сергій ДЕМ'ЯНЧУК

Конечно может добавить . Ахметов может добавить Де Зебре ещё 45 миллионов на новых бразильцев
В приницпі можна погодитись на данний момент. Кроти можуть додати за рахунок зігранності, яка зараз не найвищому рівні.
Ми можемо додати за рахунок підсилення складу. Справжнього підсилення (з усією повагою до Кулача і К). Але чекати таких змін зимою видається сумнівним. Чесно кажучи і не зимою теж...
Сховати
Буковина, Да, если не будет трансферов до начала сборов, то нет смысла делать трансферы аж до следующей зимы. Летом не будет времени нормально подготовить игроков.
Суб'єктивна думка Ткаченка.
Що означає якість гри? Катання м'яча? - Те саме було і минулого року, але Динамо стало чемпіоном.
Сховати
Та кожна думка суб"єктивна ))