5 січня 2022 11:04
3

"Шахтар" грає пішки, це не сучасний футбол". Експерт вважає, що дні Де Дзербі в донецькому клубі полічені

Екс-головний тренер збірної України U-17 Володимир Циткін розкритикував стиль гри, сповідуваний наставником Шахтаря Роберто Де Дзербі.


Спеціаліст в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net розповідаючи про перспективи Владислава Дубінчака в Динамо заявив, що його слабкі сторони можуть бути помітні в матчах проти сильних супротивників. На репліку інтерв'юера про те, що в Україні таким можна вважати лише Шахтар, Циткін різко відреагував з критикою манери гри "гірників".


"Ви мене вибачте, але Шахтар зараз грає пішки. Це не сучасний футбол, коли захисник у центральному колі наступає на м'яч і стоїть дивиться. Це смішно. Думаю, Де Дзербі довго не протримається в цій команді".


Під захисником в центральному колі, по всій видимості мався на увазі бразилець Марлон, куплений віце-чемпіонами України у Сассуоло на особисту вимогу Де Дзербі, який працював з гравцем в італійському клубі.

Щас физруки расскажут про современный футбол. Они ж лучше Арахамии шарят.
Кстати, осенила мысль. А кто Суркису посоветовал выставить испанских тренеров из академии? Не Хац ли?
Сховати
TheDude, Я думаю Ищенко, но это сути не меняет.
Почему в Украине каждого кто хоть немного пинал мяч или был тренером называет экспертом, эксперт это тот кто разбирается в предмете и анализирует а не поверхностно смотрит. И его не делает экспертом тот факт что Шахту назвал днищем)))