4 січня 2022 09:54

Кочергіним цікавиться клуб Бундесліги: трансфер хавбека "Зорі" може відбутися найближчим часом

Як стало відомо редакції Fanday, клуб з Білефельда спробує підписати Кочергіна вже взимку. Якщо Армінія погодить з Кочергіним умови особистого контракту, то зробить спробу домовитися з Зорею про перехід півзахисника.

Варіант, при якому клуби не зможуть знайти спільний знаменник, передбачає, що Кочергін приєднається до Армінії влітку на правах вільного агента.

Армінія готова запропонувати Владиславу особистий контракт на кращих умовах, ніж у Зорі. Однак гроші не грають головну роль в переході, так як Кочергін давно хоче спробувати себе в європейському чемпіонаті. Армінія займає 17-е місце в Бундеслізі, маючи в активі 16 очок. Очолює команду Франк Крамер.

Відзначимо, що Зоря намагалася домовитися з 25-річним півзахисником про продовження угоди, але без істотного збільшення особистих умов. До того ж спроби робилися взимку, коли матчів вже не було. Владислав налаштований піти з луганського клубу.

Нагадаємо, що останній раз Кочергін виходив на поле 3 жовтня в матчі УПЛ проти Десни (2:0), в якому відзначився асистом. Після цього хавбек був переведений в дубль Зорі через відмову продовжити контракт.