3 січня 2022 11:35
2

У "Шахтарі" заявили, що були готові підписати з Марлосом новий контракт

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів Shakhtar TV про відхід кількох досвідчених футболістів.


- У 2021 році "Шахтар" позбувся ключових гравців Тайсона і Марлоса, також пішов Дентінью. Всі вони довго були в команді. Як відхід таких футболістів позначився на грі?


- Звичайно, буде складно, адже коли такі гравці йдуть, складно будь-якій команді. Той досвід і той рівень майстерності, який вони показували в нашому клубі, дорогого коштує. Але рано чи пізно все закінчується і легенди йдуть, а на їхні місця приходять молоді талановиті хлопці з серйозними амбіціями і бажаннями. Життя не зупиняється, і ми будуємо нову команду.


- Багато ЗМІ писали, що Марлос не прийшов на урочисту церемонію прощання через образу на клуб, який не захотів продовжувати з ним контракт. Як було насправді, що сталося?


- Ми забуваємо про те, що влітку в одному з інтерв'ю він сам сказав, що їде до Бразилії, закінчує в збірній України і хоче побути зі своїми близькими і батьками. В цьому і було головне питання. Розумієте, ні в кого не підніметься рука вказати Марлосу на двері. Ми були готові підписати з ним новий контракт, але він прийняв рішення виїхати на батьківщину.


- Це було його рішення?


- Звичайно, ми ж за футболіста не можемо прийняти таке рішення. Я зазвичай цього не кажу, але для мене Марлос – улюблений футболіст. Він професійний хлопець, грає в шикарний футбол, як людина – топ. Шкода, що так сталося, але, знову ж таки, все завжди закінчується. Легенди йдуть, а майбутні легенди прийдуть, сподіваюся.

Після бою руками не махають
Будет забавно, если Марлос и Тайсон окажутся в Металлисте вновь и там пошумят ещё, в том числе и против ШД.