2 січня 2022 22:42
2

Тарас МИХАЛИК: "Важливо, щоб Миколенко відчував довіру з боку Бенітеса"

Екс-гравець національної збірної України та київського "Динамо" Тарас Михалик в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua оцінив шанси нашого земляка закріпитися у своїй новій команді.


"Я не буду оригінальний: звичайно, це величезний крок вперед для Віталія. Потрапити з рядового за європейськими мірками чемпіонату УПЛ в найсильнішу лігу світу - про це можна тільки мріяти. Тепер дуже багато залежатиме від довіри до Миколенка головного тренера "Евертона" Рафаеля Бенітеса.

Пригадується, спочатку у нашого Олександра Зінченка були проблеми в "Манчестер Сіті", навіть збиралися його продавати, або віддавати в оренду. Однак головний тренер "містян" Пеп Гвардіола завжди підтримував українського захисника, той додавав і зараз все частіше чує про себе схвальні відгуки.

Миколенко потрібно пам'ятати, що часу на розгойдування у нього немає. Це не чемпіонат УПЛ, де легіонерам дають по півроку на адаптацію. В Англії потрібно відразу доводити свою профпридатність. Важливо, щоб Віталій швидше став своїм в "Евертоні", залишається сподіватися, що з комунікацією проблем не виникне.

Незважаючи на свій молодий вік, у Миколенка вже чималий досвід виступів у Лізі чемпіонів у складі "Динамо" і в поєдинках чемпіонатів світу та Європи - за національну збірну України. Це має стати йому вагомою підмогою в "Евертоні".

Згоден, у грі в обороні проти креативних нападників Миколенко не безгрішний. Але сподіваюся, що перед від'їздом до Англії він якісно попрацював над помилками.

Не всі українські футболісти, які виступали або зараз грають в АПЛ, домагалися тут покликання. Хочеться вірити, що Миколенко завдяки відмінним фізичним даним, бажанням діяти через "не можу", нестандартним рішенням, це вдасться".

Головне що всі знають що для нього головне ….
Сховати
Basilika, та тут сам экс лавочник самого локоматива до комментария снизошел, как же ему не знать