2 січня 2022 14:58

Фанат "Брентфорда" затриманий за підозрою в гомофобських і расистських образах на адресу "Манчестер Сіті"

Поліція затримала фаната "Брентфорда" слідами матчу з "Манчестер Сіті" (0:1), що відбувся 29 грудня в рамках 20-го туру Прем'єр-ліги.


Вболівальник підозрюється в тому, що під час гри вигукував образи гомофобського і расистського характеру.


"Брентфорд" заявив про повне сприяння поліції в питанні розслідування інциденту. Клуб має намір накласти на вболівальника довгострокову заборону на відвідування стадіону "Брентфорд Ком'юніті" в тому випадку, якщо фанат буде визнаний винним.


"Ми обізнані про інцидент, що стався на грі в середу ввечері, коли вболівальник "Брентфорда" був затриманий за підозрою в образі гравця "Манчестер Сіті" з використанням расистських і гомофобських виразів. Наразі питання перебуває у віданні поліції.


В порядку умов звільнення під заставу цій особі заборонено з'являтися на будь-яких матчах "Брентфорда", поки поліція не завершить розслідування, і клуб може застосувати до фігуранта санкції в залежності від підсумків процесу.


Расистські або гомофобські вирази абсолютно неприйнятні для "Брентфорда". Ті, чия причетність до подібної поведінки буде встановлена, отримають вагому заборону на відвідування стадіону відповідно до лінії Прем'єр-ліги", – сказав представник "бджіл".