2 січня 2022 14:55

"Якби Шевченко наливав мені 200 грам за кожен пас, то ми б не розмовляли". Рикун згадав атмосферу в збірній України

Екс-півзахисник Дніпра і Металіста, з чотирирічною кар'єрою в збірній України, Олександр Рикун розповів деталі з роздягальні синьо-жовтої команди.


Рикун сказав, що тодішня зірка українського футболу Андрій Шевченко не була помічена в гордовитому ставленні до гравців збірної, або намагався хизуватися статусом футболіста топ-клубу.


Його ставлення до справи було таким же професійним, як і у інших представників синьо-жовтої команди:


"У мене по-простому до збірної ставлення. Шовковський лідером був, Ващук був. Щоб такий один лідер він був. Ну че? Може Шевченко хтось не знав у збірній. Чого я повинен знати його. Може його не знали, кого він там у збірній знав"


"Хороший він футболіст, тільки в Мілані ж він добре виступав. У Челсі не задалося. Хороший. Він не приїжджав зіркою в збірну. Приїхав, потренувався, зібрався, поїхав. Ну може жив окремо. Один, не як всі по два-три. У баню з усіма ходив"


"Ну яка зірка? Якщо і зірка, так що? Окремо повинен ходити? Якби він кожен раз 200 грам наливав мені за передачі, то я б стільки випив, я б з вами не розмовляв", - сказав Рикун в інтерв'ю блогеру Youtube-каналу pressing.