31 грудня 2022 11:33
1

Михайло Мудрик назвав свої якості, якими він незадоволений

Півзахисник "Шахтаря" Михайло Мудрик - про дзвінок Де Дзербі та цілі на майбутній рік


- Яким запам'ятаєш рік, що минає? Згоден, що він проривний у твоїй кар'єрі?


- Так, згоден, що рік став для мене проривним, але він також був складним і емоційним. Незважаючи на те, що він проривний, хотілося б зробити наступний ще кращим.


- У перший день перебування в Україні Роберто Де Дзербі дзвонив тобі особисто. Про що з тобою говорив і наскільки несподівано і хвилююче було, коли тебе набрав новий головний тренер?


- Якщо чесно, я трохи не повірив, коли він подзвонив. Було хвилююче і цікаво, розумів, що це новий виклик. Дуже приємно, що Містер вирішив мене набрати в перший же день. Пам'ятаю, я як ніколи слухав його, та й зараз продовжую це робити. Радий, що ми спілкуємося і знаходимо спільну мову. Він відразу ж мені сказав, що знає, як граю, і він тут для того, щоб повністю розкрити мій потенціал. Також сказав, що повністю мені довіряє. Для мене багато значать такі слова Містера - це мало не головне, що я хотів почути.


- Раніше вболівальники знали тебе тільки завдяки швидкості і фінтам. За ці півсезону вони змогли побачити інші якості і те, як ти можеш працювати на команду?


- Звичайно. Я думаю, вболівальники, які уважно дивляться футбол, бачать, що, крім техніки і швидкості, я дуже багато працюю над іншими аспектами: командною грою, діями у відборі, також не менш важлива позиційна гра з м'ячем і без м'яча. Ну а над технікою і швидкістю потрібно і так постійно продовжувати працювати.


- Твої основні цілі? Які якості потрібно розвивати на зимових зборах в першу чергу?


- Я дуже незадоволений своєю швидкістю і витривалістю – в першу чергу хотілося б поліпшити ці якості. Ще - гра головою, удари, знайти більше взаєморозуміння з партнерами на полі. Повторюся: взаєморозуміння – ключове, крім усього того, що хочеш і потрібно розвивати.

наверное самый перспективный по будущей покупке игрок и Шапаренко, если добавит