26 грудня 2021 23:45
1

"Мене просто змітали". Довбик згадав тренування з фіналістами Ліги Європи

Нападник Дніпра-1 і національної збірної України Артем Довбик в ексклюзивному інтерв'ю програмі BurBuzz розповів про свої враження від команди Дніпро, в яку він перейшов у 2015 році.

- Коли ти приходив до Дніпра, який був фіналістом Ліги Європи, у тебе не відвисала щелепа від усіх зірок, які були в команді?

- Так, я розумів, куди я йду. У мене був варіант з Динамо, але я обрав Дніпро. Тоді у нападі там грали Селезньов, Зозуля, Калинич, Матеус. Дніпро тоді був на рівні з Динамо і Шахтарем. Я без роздумів прийняв рішення їхати туди. Це був космос. У захисті були Дуглас, Папа Гуйє. Вони мене просто змітали і не відчували.

- Ти дзвонив у той час комусь, хвалився з якими партнерами тренуєшся?

- Тато мені дзвонив і питав про Селезньова, Зозулю. Я відповідав, що вони у повному порядку. Всі забивають, і мені рано ще з ними змагатися.

- Хто тебе найбільше тоді вразив?

- Кожен по-своєму. Зозуля був сильний в плані боротьби. Він сам не дуже габаритний, але головою грав просто ідеально. Удар у нього був ніби об стінку: м'яч вдаряється і набирає ще більшу швидкість. Селезньов вразив майстерністю. Він умів вирішувати виходи один на один. Калинич теж клацав такі моменти. Конкуренція тоді була божевільна. Тренеру навіть складно було визначитися з основним форвардом, тому команда і грала завжди у два нападники, - сказав Довбик.

Матеус был Очень хор