25 грудня 2021 16:45

В'ячеслав ШЕВЧУК: "У мене були пропозиції від "Динамо", "Шахтаря" і "Зеніту". Маркевич рекомендував мені піти в донецьку команду"

Колишній гравець "Шахтаря" В'ячеслав Шевчук згадав про те, як переходив в донецьку команду.

"У мене є кумедна історія про те, як я з'явився в "Шахтарі". Я за молодіжну збірну зіграв хороший матч проти Болгарії, віддав гольову і забив. Після цієї гри з'явилися пропозиції від "Динамо", "Шахтаря" і "Зеніту".

На той момент тренером у мене був Маркевич. Він мені рекомендував, щоб я пішов у "Шахтар". Він сказав, що це молодий клуб, який буде розвиватися. Він ніби відчував, що "Шахтар" буде на такому рівні. Він сказав, що представники "Шахтаря" хочуть зі мною зустрітися між Запоріжжям і Донецьком.

Там був населений пункт, я Його погано пам'ятаю. Ми з ранку сіли в машину, у мене "Опель Омега" був. Мирон Богданович завжди мало розмовляє. Ми кілометрів 20 від міста від'їхали, тут Мирон Богданович мені каже: "Щось ти, Славко, не туди їдеш, розвертайся".

Навігатора тоді не було, мобільні були великі. Ми поїхали, зустрілися. Тоді приїхав Яремченко з водієм. Ми прямо на капоті підписали контракт. Ось так сталося моє знайомство з клубом".