25 грудня 2021 13:30

Має бути доленосне рішення! Чи піде наставник збірної Шотландії на небезпечний ризик у матчі з Україною

Фото - Depositphotos.com


Збірна Шотландії перед матчем з Україною в півфіналі плей-офф ЧС-2022 опинилася в досить непростій ситуації. Про це повідомляє zbirna.com посилаючись на видання The Scotsman.


Справа в тому, що відразу дев'ять гравців "тартанової армії" знаходяться під загрозою дискваліфікації. Серед них такі визнані лідери команди, як Енді Робертсон, Джон МакГинн, Че Адамс і Біллі Гілмор.


На думку авторитетного експерта The Scotsman Девіда Олівера наставнику шотландців належить зробити непростий вибір: або відразу ризикнути всіма провідними гравцями в безсумнівно напруженому матчі з Україною і, можливо, позбутися деяких з них у фінальному поєдинку з переможцем пари Австрія – Уельс, або притримати їх на лавці запасних, а випускати тільки в міру необхідності.


Сам Девід Олівер вважає, що Стівену Кларку доведеться ризикнути і виставити проти України найсильніший склад в перших хвилин матчу.


Відзначимо, що сам тренер "тартанової армії" виступає за обнулення карток, отриманих в ході групового турніру ЧС-2022, в майбутніх матчах плей-офф.


Нагадаємо, поєдинок 1/2 фіналу плей-офф ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 24 березня 2022 року в Глазго.