24 грудня 2021 11:58
4

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Ні Ахметов, ні Моратті не питали мене, чому не грає той чи інший футболіст"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу розповів про свої взаємини з власниками клубів.


"Кожен хоче керувати, але не кожен готовий нести відповідальність за зміни. У мене ніколи не було проблем з тим же Ахметовим. Він міг запитати мене, що відбувається з тим чи іншим гравцем, чому він грає, але ніколи не робив цього".

"Можливо, якби мені було 35-40 років, таке могло статися, але в той же час зі мною такого не траплялося навіть в Румунії".

"В Італії всі італійці розбираються у футболі і знають таких відомих особистостей, як Аньєллі і Моратті. Вони керували великими компаніями з тисячами людей і дуже добре розбиралися в їх психології".

"З цієї точки зору Аньєллі був кращим. Не прислухатися до його думки було неможливо. До Берлусконі теж. Він міг висловлювати свою думку, аналізувати або щось обговорювати, але не втручався в справи команди".

"Я зустрічався з Моратті, розмовляв з ним, але він не питав мене, чому не грає той чи інший гравець. Він хотів дізнатися мою думку про футболістів, про те, як вони готуються і який у них настрій".

"Всі ці люди мали екстраординарну підготовку, що набагато перевищує рівень підготовки тренера. Перш за все, це підготовка в житті. А футбол - це теж життя, де ви переходите від одного способу мислення до іншого".

"На такому рівні залишаються люди з дуже хорошим душевною рівновагою. Мало хто може так працювати протягом 20-30 років", - наводить слова Луческу digisport.ro.

намек на имс яснее ясного
Сховати
Hargalaten, Видимо ГМС и ИМС поднадоели деду. Уже неоднократно высказывался такими намеками.
Сховати
Иван, гмс не может надоесть по причине того, что он умнее и находиться закулисами

а вот имс - это известный "футбольный менеджер"
Мало кто может так работать на протяжении 20-30 лет...

Это точно. но деньги ж не пахнут, правда?