23 грудня 2021 18:22

Євген КРАСНІКОВ: "Не зацікавлені в Кочергіні, на цій позиції у нас є Демченко, Танковський"

Віце-президент "Металіста" Євген Красніков прокоментував Tribuna.com інформацію, що півзахисник "Зорі" Владислав Кочергін був цікавий харківському клубу.


- Правда, що "Металіст" хотів підписати Кочергіна?


- Ні, це неправда. Я розмовляв з його агентом. Поговорили і все - він пішов своєю дорогою,а ми своєю. Владислав - хороший футболіст, але у нас на цій позиції є свої гравці. Я сказав, що ми не зацікавлені, тому що на цій позиції у нас є Демченко, Танковський.


Справа навіть не в грошах. У нас на це місце є футболісти, які нас повністю влаштовують. У них було багато варіантів, розглядали і нас. Ми зустрілися, поговорили і розійшлися. Наскільки я знаю, він хоче поїхати на захід. Ми йдемо вперед, розвиваємося, будемо брати молодих футболістів.


- "Металіст" на 99% наступного сезону гратиме в УПЛ. Плануєте взимку підписати легіонерів, щоб вони адаптувалися за ці 6-8 місяців в Україні?


- Це ви сказали про 99%. Поки ми туди не потрапимо, я не буду жодного слова говорити. Це футбол. Конкуренція сильна, цей розрив здається великим, але він може розтанути на очах. У футболі все буває.


Ми ведемо переговори і з українськими футболістами, і з легіонерами. Що стосується, українців, то це і вікові футболісти, і молоді, і з УПЛ, і не з УПЛ. Прізвищ називати не буду. Хтось відмовився, когось ми не захотіли, - сказав Красніков.