23 грудня 2021 14:39
1

Андрій ШАХОВ: "У Лізі чемпіонів хотілося б кращого результату"

Заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов для клубного каналу "Динамо" оцінив виступ команди у 2021 році.


"Для мене не було несподіванкою ні перемога у чемпіонаті, ні перемога у Кубку. Команда змогла повернути собі чемпіонський титул досить впевнено, адже задовго до фінішу кияни виграли чемпіонат. Це величезний плюс. Звичайно, хочеться продовження банкету.


Радує прогрес футболістів. Я б не тільки молодих відзначив. Я високої думки про гру Буяльського у цьому сезоні, якого до молоді не зарахуєш. За весь минулий чемпіонат він забив 5 голів, а у цьому вже 9. Хоча 60% турнірної дистанції пройдено. Я б говорив про прогрес не тільки молоді, а й таких гравців, як Буяльський, Шапаренко, який вже далеко не наймолодший. Це нові лідери "Динамо".


Топ-5 гравців "Динамо"? Буяльський, Шапаренко, Бущан, Циганков, Миколенко.


Будівництво команди - процес постійний, тому тут не може бути фінальної стадії. Сміливо поставив би "Динамо" за цей рік п'ятірку. З мінусом, напевно, все-таки, враховуючи, що наприкінці року "Динамо" впустило лідерство. Й у Лізі чемпіонів хотілося б кращого результату, а не 1 очка у шести поєдинок. Осад залишився від не зовсім вдалого завершення сезону. Проте зрозуміло, що група була дуже важка", - сказав Шахов.

Та не перехваліть!