20 грудня 2021 21:40

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: "Мене не було в заявці з Англією, тому що я не міг грати. Я дуже хотів зіграти на Євро"

Півзахисник Аталанти і збірної України Руслан Малиновський розповів pressing про свої травми. За його словами, саме пошкодження не дозволило йому виступити на повну силу під час Євро-2020.


"На Євро-2020 я зробив максимум з того, що міг зробити. Тому що Андрій Миколайович розумів, що у мене є проблема. Проблема була не в тому, чи можу я грати чи ні. Я не міг тренуватися на повну силу. Якщо не працюєш на повну силу... Якби я так тренувався, то взагалі не міг би грати в матчах. Зі Швецією я зіграв тридцять хвилин, але в додатковий час у мене вже були проблеми і після цього матчу я два дні не міг навіть спокійно ходити. Через це мене не було в заявці з Англією, тому що я не міг грати. Я дуже хотів зіграти на євро", - повідомив Малиновський.


"Мені колись вирізали апендицит і після цього утворився рубець. Була невелика грижа і цей рубець тиснув мені, права сторона взагалі не працювала. Я нічого не міг робити правою ногою, навіть пас не міг віддати. На тренуваннях будь-який рух правою ногою або скручування — це було дуже боляче. Ментально я вже розумів, тому що вісім місяців грав з цією проблемою. Зараз потрібно перебудовуватися, потрібно бути більш креативним".


28-річний Малиновський на чемпіонаті Європи-2020 провів чотири матчі, відзначившись результативною передачею в грі з Нідерландами. Матч з Англією йому довелося пропустити через травму.


На Євро-2020 Україна дійшла до чвертьфіналу, де поступилася англійцям з рахунком 0:4.