20 грудня 2021 19:18
4

Відомий журналіст пояснив, чому "Евертон" затягує з оголошенням про перехід Миколенка

"Евертон" найближчим часом офіційно повідомить про трансфер з "Динамо" захисника Віталія Миколенка. Про це повідомляє журналіст Фабріціо Романо. Як було сказано раніше, "іриски" тільки чекали оформлення документів, перш ніж угода могла бути оголошена офіційно. Однак, за словами журналіста, це вже зроблено, і все залежить від того, коли клуб відчує необхідність оголосити про підписання контракту.


Як зазначає goodisonnews.com, Віталій Миколенко став першим реальним сигналом щодо трансферних намірів "Евертона" відтоді, як команду влітку очолив Рафаель Бенітес. Враховуючи досвід з колишніми наставниками, керівництво не поспішало давати іспанцеві карт-бланш з трансферами. Бенітесу доводилося діяти в умовах обмежених кадрових ресурсів, з якими він домігся досить неоднозначних результатів.


Раніше повідомлялося, що Миколенко вже пройшов медосморт в "Евертоні" і повернувся до Києва, де чекає, поки клуби досягнуть останніх домовленостей щодо його трансферу. Контракт розрахований на 5 років.

Угода про перехід захисника "Динамо" Віталія Миколенка до "Евертона" завершена, - Mirror
https://antikor.com.ua/articles/505797-sdelka_o_perehode_zashchitnika_dinamo_vitalija_mikolenko_v_everton_zavershena_-_mirror
Так ведь в Англии только 1 января откроется трансферное окно. Или я что-то пропустил?
Сховати
Santos, ну да, но подписать они его могут когда угодно. Играть и заявить смогут с 1 января.
Сховати
Суповой набор, насколько мне известно, юридически, сделки оформляются строго в трансферные окна, за исключением подписания свободных агентов.