20 грудня 2021 18:01
2

Ігор ЦИГАНИК: "Діалло, Волошин і Боль готові конкурувати на рівні першої команди "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на Footballhub поділився своєю думкою про молодих футболістів "Динамо".


- Я бачив матчі Юнацькій Лізі УЄФА. Як на мене, з усіх молодих футболістів "Динамо" тільки троє готові зараз скласти конкуренцію в першій команді - Волошин, Боль і Діалло. Вони реально готові до цього.


Дивимося на проблемні позиції в "Динамо". У центрі захисту є Сирота, Забарний, Попов і Бурда, у якого дуже великі проблеми. Микита все ніяк не може набрати форму... Боль в такій ситуації може бути четвертим центральним захисником.


Але всі ці футболісти молоді, і "Динамо" критично необхідний досвідчений центральний захисник. Як показують молоді футболісти, вони прогресують, але помиляються.


Кого може замінити Діалло? Вербича, Вітінью і де Пену. Чи готовий він з ними на рівних конкурувати? Я не впевнений. Зате я впевнений, що і на Боля, і на Діалло дуже великі погляди з боку Луческу.


Є питання і по Волошину. Він правий хав, але з цієї позиції вибити Циганкова практично нереально. Тільки якщо Вітя поїде. До того ж у "Динамо" є ще орендовані футболісти, є той же Андрієвський, Шепелєв…


Повторюся: вважаю, що всі троє вищеназваних молодих футболістів можуть конкурувати на рівні першої команди "Динамо". Чи є у них шанс відразу пробитися в основу? Ставити їх туди штучно? Це вже вибір Луческу.

Вместо Боля ябы поставил Царенко или да, того же Яцика.
А Яцик ?