20 грудня 2021 16:57
1

Ігор ЦИГАНИК: "Думаю, що ці висловлювання про суддів від Луческу - більше емоційна історія, ніж насправді його думки"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик LIVE" на Footballhub поділитися своєю думкою про висловлювання головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу на адресу арбітр.


- Я вже так багато говорю про наших суддів... Хочу сказати, що того, що було до ВАР, зараз вже немає. Тоді можна було розкручувати ситуацію як в одну, так і в іншу сторону, але зараз – ні.


Є, звичайно, певні нюанси, але... Не можна сказати, що є якесь упередження до однієї або іншої команди.


Я глибоко поважаю Мірчу Луческу, вважаю, що він робить дуже хорошу роботу в "Динамо", і я більше думаю, що ці його висловлювання про суддів – більше емоційна історія, ніж насправді його думки. Після матчів дійсно можна багато чого сказати на емоціях.


Повернення Луческу в український футбол сколихнуло все. Це був кращий хід. Його амбіції піднімають весь український футбол, відразу з'явилися амбіції у "Дніпра-1" та інших команд. Це приходить фігура. І чим більше таких фігур прийде, тим буде якісніше у нас футбол.

Мені здається, що Луческу був поганий та "гнілий" тільки тоді, коли працював у Шахтарі, а зараз він став дуже хорошою та порядною людиною.