19 грудня 2021 08:28
4

Резонансне рішення УЄФА: Україну знову можуть знизити в Лізі націй, тепер уже викинувши з Ліги В

Віце-президент УЄФА Збігнєв Бонек розповів в інтерв'ю авторитетному ESPN про те, що з сезону-2024/2025 в Лігу націй увіллються 10 учасників з Південної Америки, пише zbirna.com.


15 грудня УЄФА і КОНМЕБОЛ підписали меморандум, в якому чітко позначена мета створення міжконтинентального турніру.


"Ми зустрілися з колегами з КОНМЕБОЛ і прийняли рішення, що до Ліги націй в 2024 році приєднуватися збірні з Південної Америки. Ми ще працюємо над форматом, адже графік матчів національних команд не широкий", — заявив Бонек.


Ясно, що нічого не ясно


Поки відомо, що матчі нового турніру будуть проходити в Європі. Перші шість збірних КОНМЕБОЛ за рейтингом, Бразилія, Аргентина, Колумбія, Уругвай, Перу і Чилі, увіллються в дивізіон А ЛН, який зараз налічує 16 учасників. Решта чотири, Парагвай, Еквадор, Венесуела і Болівія, приєднаються до дивізіону в Ліги націй, що налічує зараз теж 16 учасників. Поки не ясно, за яким принципом УЄФА буде збирати ці два дивізіони після прибуття туди південноамериканських гостей.


Небезпека для України


Цілком ймовірно, що невдалий виступ збірної України в Лізі націй-2022/2023 в дивізіоні В, жеребкування якого відбулося 16 грудня, може дати привід організаторам під час метаморфоз опустити нашу команду на дивізіон нижче не за спортивним принципом. Точно можна стверджувати одне, перемога в групі забезпечить синьо-жовтим місце в дивізіоні А і дасть можливість зіграти з найсильнішими південноамериканськими командами.

Просто бомба …. о чём этот бред?
Афтар, выпей йаду (с)
Всё пропало шеф!!..всё пропало!!!!!)))
Поиск зрады там, где её пока нет