18 грудня 2021 16:35

Глава Федерації футболу Франції назвав катастрофою інцидент у матчі "Париж" - "Ліон"

Президент Федерації футболу Франції Ноель Ле Гре прокоментував заворушення під час матчу 1/32 фіналу національного кубка Париж" — "Ліон".

"Інциденти під час матчу "Париж" — "Ліон" в п'ятницю ввечері на стадіоні "Шарлеті" неприпустимі, — наводить слова глави RMS Sport. - Правильним рішенням було якнайшвидше припинити цей матч. Судді прийняли відмінне рішення в складній ситуації. Футбол і Кубок Франції є протилежністю цим актам насильства. Ці кілька груп псевдо-прихильників, які спровокували ці інциденти і насильство, не мають права перебувати на стадіоні

Я шкодую про ці катастрофічні інциденти. У понеділок будемо працювати по інциденту, збереться дисциплінарний комітет після консультації з юристами".

Раніше "Ліон" оголосив про те, що вболівальникам клубу заборонено відвідувати виїзні матчі команди до з'ясування всіх деталей інциденту.

У п'ятницю, 17 грудня, під час перерви вболівальники гостей напали на фанатів "Парижа", в результаті глядачі з трибун вибігли на поле.

Матч не був дограний, після першого тайму рахунок був 1:1. Долю гри визначать дисциплінарні органи французького футболу.