14 грудня 2021 18:58
6

"Я здивований, чому вони не хочуть купити Циганкова". Фанати "Евертона" в соцмережах відреагували на новину про трансфер Миколенка

Британські фанати в соціальних мережах неоднозначно відреагували на чутки про перехід українського захисника Динамо Вітілія Миколенка.


Хтось був радий потенційному трансферу 22-річного оборонця, інші ж нарікають на можливу заміну чинному лідеру оборони "ірисок" - Люка Діню, не приймаючи сам факт покупки Миколенка:


"Якщо ми замінимо Диня на нього, то втратимо всяку надію на порятунок", – сказав SlapheadDave.


"Я знаю, що важко судити по відео, але Миколенко виглядає переконливо. Він швидкий, сильний і з пристойними навісами, він більш-менш вміє оборонятися, а оціночна вартість в 15 мільйонів фунтів робить його гідним підписанням", – Ross Radlett.


"Чорт візьми... Я тільки що дізнався, що ми міняємо Діня на Миколенка", - Ben Palmer.


"Хто такий Миколенко? Я не знайшов це ім'я в Football Manager", - sayantan.


"Вже ненавиджу його і Бенітеса, який фактично витісняє одного з наших кращих гравців зараз. Дінь за останні кілька років був нашим капітаном. Він неймовірний професіонал, який старанно працював весь час тут", - Mozezz.


"Я здивований, чому вони не хочуть купити Циганкова", - сказав Kankergek.


"Схоже, він хороший гравець. Нарешті Евертон підпише якісного лівого захисника", - chippa93, пишуть користувачі в Twitter.


Відзначимо, що деякі користувачі писали про заміну Діню, який потрапив в опалу до головного тренера Евертона Рафаеля Бенітеса. Останні два матчі гравець навіть не потрапляє в заявку на матчі АПЛ.


Transfermarkt оцінює вартість Миколенка в 17 мільйонів євро. У цьому сезоні на рахунку захисника 21 матч у всіх турнірах і три гольові передачі.

Де Пену в подарок
да забирайте обоих . все равно эту команду нужно розганять
Сховати
Полесье,
А кого взамен? Игрока такого уровня мы не купим. Дубинчак послабее будет. А больше никого нет.
Сховати
Это по Миколенко. А Циганкова и вообще заменить не сможем. Да, деньги заработать можно. Но тогда можно прощаться с мечтами о чемпионстве.
Ведь пока ещё шансы есть, хоть и не ппосто будет обойти Шахтёр.
Пойду и я что напишу в твитере про Миколенка . Может FanDay и мой коммент напечатает
Сховати
tori4, и про Цыганкова не забудьте.