14 грудня 2021 11:41

"Я б із задоволенням хокейним клубом позаймався". Генінсон - про працевлаштування у "Чорноморець"

Екс-президент УПЛ Володимир Генінсон прокоментував для Footboom інформацію, що з'явилася у мережі, про те, що він може стати спортивним директором одеського "Чорноморця". Нагадаємо, раніше стало відомо, що новим головним тренером команди буде призначений Роман Григорчук.


"Знаєте, скільки інформації про мене ходить, особливо яку люди спеціально випускають. Ну який з мене спортивний директор без відповідного досвіду роботи? Мені, звичайно, лестить таке. Але це неправда. Тим більше, у такому легендарному клубі, як "Чорноморець". Я б із задоволенням яким-небудь хокейним клубом позаймався.


Я знаю, що Роман Григорчук очолив "Чорноморець". Напевно, разом з цим призначенням будуть і якісь зміни у частині менеджменту. Не виключаю, що навіть на цій посаді, але це буде, очевидно, його креатура. Тим більше, ви знаєте - Роман Йосипович все вибудовує досконально, чітко. Я йому можу тільки побажати удачі. Тим більше, що Одеса - моє улюблене місто. А вболіваю я, якщо що, за "Зорю", - сказав Володимир Братиславович.


Нагадаємо, влітку цього року "Чорноморець" очолив Юрій Мороз. Це негативно сприйняли одеські вболівальники, адже разом з ним в команду прийшло багато орендованих у київського "Динамо" гравців.