13 грудня 2021 23:46
4

Леонід БУРЯК: "Шахтар" випереджає "Динамо" на два очки? Вся боротьба за трофей попереду"

Відомий український тренер Леонід Буряк в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua висловився про матч УПЛ "Динамо" - "Зоря" (1:1), а також прокоментував гонку за чемпіонство киян з "Шахтарем".


"З "Зорею" динамівці зіграли хорошу гру. Не може ж команда все вигравати. "Зоря" - це досить хороший суперник. Луганчани напередодні поєдинку також в єврокубках грали. Кияни дуже багато створили в матчі з "Зорею", але підвела реалізація. Хоча в принципі мені гра "Динамо" сподобалася. Єдина проблема - це реалізація гольових моментів.


Боротьба за чемпіонство киян з "гірниками"? Одна гра може поміняти положення команд в таблиці. Так, зараз у "Шахтаря" є перевага, але це перевага в два очки. Я думаю, що вся боротьба в попереду.


Футболісти "Динамо" і "Шахтаря" не гратимуть навесні в єврокубках. Якось це вплине на гру збірної України з шотландцями? Два роки тому збірна Шотландії була іншою командою. Потрібно готуватися до серйозної гри. Я думаю, тренери збірної зацікавлені в тому, як наші провідні футболісти підготуються до поєдинку. Зараз у них є місяць відпочинку. Потім будуть збори, на яких вони будуть готуватися. Матч з Шотландією в березні. Шотландці будуть в хорошій формі, так як у них взимку сезон йде. Дай Бог, щоб до цього поєдинку наші провідні футболісти підійшли без травм, найголовніше. Треба, щоб вони підійшли до матчу в оптимальному стані. У Шотландії завжди складно грати. Там досить специфічний футбол. Шотландські футболісти досить добре підготовлені. Я не думаю, що буде просто грати з Шотландією".

Леонид Иосифович, усе, первое место проиграно, Шахтер эту возможность не упустит. А вообще-то надо Динамо в футбол играть и бить по воротам, хотя бы так как Вы били
Сховати
Иван, всепропало? чергова істеричка забігла чи просто іржавий раб?
Сховати
dynamic1927, Ні, це не істерика, а обʼєктивна оцінка ситуації. Побачим...
Сховати
Иван, "надо Динамо в футбол играть и бить по воротам" - Ти футбол хоч дивишся???