13 грудня 2021 19:02
1

"Супрязі потрібно не просто йти з "Динамо", а благати, щоб його відпустили". Експерт не бачить у форварда боротьби за своє майбутнє

Відомий український тренер і футбольний експерт Олег Федорчук поділився думкою про перспективи Владислава Супряги в Динамо.


Супряга став головним розчаруванням для Федорчука в нинішньому сезоні УПЛ. Експерт вважає, що Супрягі потрібно йти з Динамо.


"Найбільше мене розчарував форвард Динамо Супряга. Я не побачив у ньому боротьби за своє майбутнє, як це робив свого часу Бущан після перших невдалих ігор. У Супряги зараз оплачувана відпустка. Йому потрібно не просто йти з Динамо, а благати, щоб його відпустили, хоча б в оренду".


Також Федорчук поставив у приклад Владиславу інших українських футболістів, які змогли перезапустити свою кар'єру за кордоном.


"Для нього є відмінні приклади - Малиновський, Соболь, Яремчук, які через чемпіонат Бельгії повернулися до збірної. Той же Зінченко через Уфу став основним в Манчестер Сіті, а в Україні його ніхто не бачив.


Супрязі не потрібно боятися зміни обстановки. Йому, може бути, комфортно в Динамо, тому що наші клуби, іноді, насипають таку зарплату, що цей візок приваблює більше, ніж кар'єра", — сказав Федорчук ексклюзивно для Fanday.


У поточному сезоні Супряга провів за Динамо шість матчів у всіх турнірах, не відзначившись результативними діями. Востаннє Владислав забивав ще 23 вересня 2020 року, коли кияни обіграли на виїзді Гент (2:1) у кваліфікації Ліги чемпіонів.


Контракт 21-річного форварда з Динамо розрахований до грудня 2025 року. Transfermarkt оцінює футболіста в шість мільйонів євро.

пусть выкупит свой контракт и идёт куда захочет