13 грудня 2021 17:49
3

Журналіст: "Велика удача молодих гравців "Динамо", що вони потрапили в "Чорноморці" до такого футболіста"

Журналіст Євген Гресь - про колишнього півзахисника "Динамо" Сергія Кравченка, який зараз захищає кольори одеського "Чорноморця".


- Для молоді…


Сергій Кравченко. Півзахисник Чорноморця. 38 з половиною років. Цього сезону вшосте вийшов на поле в основному складі. У чотирьох випадках команда не програла, що для неї в ситуації, що склалася - великий успіх. Але справа не в цьому.


Як я ставлюся до гри цього футболіста, дивіться в історії. Хочу пояснити вам, як він ставиться до своєї роботи. У чотирьох матчах сезону він просидів на лавочці всі 90 хвилин. У п'яти матчах виходив на поле менше, ніж на 15 хвилин. Але всі рішення тренера він сприймав з повагою. Майже мовчки. Повністю мовчки він ніколи не вмів…


Крава мовчки приїжджав на базу раніше всіх і професійно готувався до тренувань, під час яких ніколи не давав собі послаблень. Крава мовчки залишався на базі після занять і робив те, що було потрібно його організму. З хворими колінами, мовчки перемагаючи біль, він періодично робив уколи та інші процедури. Інший би в такому-то віці давно психанув - ми ж всі розуміємо, що в Одесі Сірий грає не через гроші. Але він терпів, чекав свого шансу. Дочекався, поки не зможуть зіграти інші хлопці - і подарував Одесі першу за багато років домашню перемогу в УПЛ.


Велика удача молодих гравців Динамо не тільки в тому, що вони так рано потрапили в УПЛ. Велика удача їх ще й у тому, що вони потрапили туди до цього футболіста. Тепер вони точно буду знати, що потрібно мовчки працювати і поважати всіх людей, які працюють поруч. Ну а якщо хтось ще зрозуміє, що, швидко бігаючи, потрібно ще й думати на полі, то ціни їм точно не буде.


Любіть футбол так, як Крава, якщо вже ви вирішили ним займатися, - написав Гресь на своїй сторінці у Фейсбуці.

Спорный вопрос по поводу удачи. То во что втянули молодых пацанов и то, что им приходится терпеть сейчас. Закидывание автобуса камнями. А сейчас, если сменится руководство, то их всех вообще выставят на улицу.
Сховати
Denys, условия не самые приятные мягко говоря,но не это ли закаляет, такой контраст думаю будет полезен, ведь некоторые из них уже успели звезду поймать будучи в Киеве в молодежке.
Denys, что значит "выставят на улицу"? Они все на контрактах в Динамо. Ни о какой улице и речи быть не может.