13 грудня 2021 17:37
2

Блогер: "Динамо" не на ободах - "Динамо" на Мальдівах..."

Блогер Михайло Смоловий продовжує аналізувати матч "Динамо" - "Зоря" (1:1).


- Єдиноборство


Зоря дико панікувала:


- Динамо володіло м'ячем 66.53% ігрового часу, але Зоря втекла тільки в 2 контратаки

- основна причина - повний рандом в пасовій грі (66.7% точності передач вперед - це передачі на удачу)

- Гладкий виграв 2 з 8 єдиноборств в атаці, Громов програв 12 з 12; тому навіть, коли передачі проходили, зачепитися Зоря не могла

- звідси blowout у відборах і підборах з рахунком 83 на 55


Топ-3 у відборах / підборах:


- Сирота-15

- Сидорчук-13

- Циганков-10


Динамо затиснуло команду, яка сама любить затискати інших. Зробило з нею теж саме, що Зоря повинна робити, і, часом, в минулих матчах успішно робила проти Динамо.


Кияни на 40% інтенсивніше тиснули на Зорю, ніж Зоря на них. Під кінець року Динамо стало регулярно підвищувати інтенсивність пресингу, в останніх 5 матчах демонструючи показники вище середнього. Це до розмов, що Динамо на ободах. Динамо не на ободах - Динамо на Мальдівах...


А всі біди не через фізику, і бажання її берегти. Всі біди через те, що діється в їх головах. Там відбуваються дивні речі. Моторошний. І тільки вони в силах навести там порядок, але поки вони не здатні навіть розпізнати наявність необхідності в цьому.


Топ-4 в захисті


- Шапаренко-10 успішних єдиноборств

- Тимчик-8

- Сирота і Забарний - по 5


Топ-3 в повітрі:


- Сидорчук-7 успішних єдиноборств

- Гармаш і Сирота - по 2


Топ-3 в атаці:


- Сидорчук, Буяльський і Циганков - по 6 виграних єдиноборств


Загальний топ:


- Сидорчук І Шапаренко - по 17

- Циганков-13

- Сирота-11


Під яким кутом не дивись, але Зоря відскочила. Сьогодні це проблеми не Зорі, а самого Динамо: дуже часто по ходу нинішнього сезону кияни «відпускають» жертву, коли здається, що вони зараз перекусять їй шию і розірвуть з потрохами.


Продовжую наполягати в некоректності формулювання про рівень застосовно до УПЛ. Журналісти просто балуються. Ну, наприклад, чому ніхто з українських журналістів не працює на Sky, DAZN, FoxSport або ESPN? Рівень не дозволяє? Або просто такі журналісти, що не хочуть рости і розвиватися до такого масштабу?


Рівень - це обмеження, які створює суспільство. Ти не зможеш, у тебе не вийде, де ти грав і так далі.


Сильні особистості виходять за рамки стереотипів і намагаються. Слабкі під час роботи думають про Мальдіви. Для них нагорода найвища цінність, це їх пріоритет, а не процес досягнення. Динамівці слабкі. Вони можуть, що в черговий раз підтвердили. Але вони не хочуть. Вони психологічно занадто слабкі зараз, щоб сконцентруватися на 90 хвилинах гри, залишивши все зайве в роздягальні, вони тягнуть мальдівські пейзажі з собою на полі. Але ж ще якийсь рік тому їм це вдавалося. Згадайте скільки разів ми діставали матчі з колгоспами в клатчі! All good things come an end... - написав Смоловий у своєму телеграм-каналі.



так, обратно завидуем? Заработайте и летите
Да ремня им надо. И всего делов то.