12 грудня 2021 21:29
3

Заховайло про нічию "Динамо" з "Зорею": "Важко впорався з емоціями, коли симпатичні подруги сидять вже в аеропорту на валізах в очікуваннi своїх не бідних хлопчиків"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook висловився про нічию "Динамо" з "Зорею".


"Традиційно в останні роки Динамо не виграє в останньому матчі перед відпусткою. Психологія? Важко впорався з емоціями, коли симпатичні подруги сидять вже в аеропорту на валізах в очікуваннi своїх не бідних хлопчиків. Їх чекає відпустка десь на екзотичних островах, і дай Бог їм добре відпочити.


Напередодні новорічних свят, буду просити Діда Мороза, щоб він привіз пару креативних гравців з повною сумкою фінтів (в центральний трикутник і атаку) нам всім киянам під ялинку. Є й інші побажання, ну про це публічно сказати не розумно.


Як варіант, не платити всю зиму за опалення в Києві. Тоді може Шахтар не купить нових бразильців. (Це жарт)


Розбирати матч абсолютно не хочеться. Байдужість це Вісник великих проблем.


Втомився і мені теж пора у відпустку...".

theDute,Суркис довічно должен платить премии таким ,как Заваров и Бессонов - за их заслуги, причем за счет тех не бедных мальчиков, которые вчера катали дурня,думаю,что от пугал на огороде больше толку...
Аминь
Суркис тоже будет просить Деда Мороза и Заварова, чтоб привезли ему пару годных игроков, в результате возьмут пачку бесперспективных пугал для огорода, которые будут жить за счет Суркиса, а в ответ на болельщицкие требования результата демонстрировать ехидную ухмылку и мясистый кукиш.
Закончится сие действо премированием Заварова и Бессонова.