12 грудня 2021 21:09
2

Сергій СИДОРЧУК: "Ми зіпсували собі настрій перед відпусткою"

Коментар капітана «Динамо» Сергія Сидорчука за підсумками заключного матчу 2021 року – проти луганської «Зорі» (1:1).


- 27 ударів, з яких 12 у площину воріт, у «Динамо» - проти 6-ти і 4-х у «Зорі». Чого сьогодні забракло динамівцям, щоб забити другий м'яч?

- Не посилатимуся на якусь невдачу. Така наша майстерність. Із 27-ми ударів приблизно чверть були непідготовленими. Хотіли виграти, поспішали, але не вийшло.


- У 2021 році «Динамо» стало чемпіоном та володарем Кубка України. Яку оцінку можеш поставити собі та команді за підсумками року?

- Я не поділяю рік так, футбольний рік йде інакше. За підсумками минулого чемпіонату ми вже отримали втішні слова, думаю, немає сенсу його обговорювати. Зараз нова глава та новий чемпіонат, в якому ми відстаємо від першого місця на два очки. Уся боротьба попереду.


- Цього сезону «Динамо» стало сильнішим, ніж минулого?

- Минулого сезону до зими ми також втрачали очки, і було важко. У другій частині сезону зазвичай у нас виходить краще, намагатимемося повторити це і наступного року. Плюс дається взнаки короткий проміжок відпустки, це теж важливо.


- Що хочеться побажати у новому році нашим уболівальникам?

- Хочеться побажати, щоб вони мали приводи для радості, як минулого сезону.


- Команда довго не виходила з роздягальні, про що була розмова?

– Ми зіпсували собі настрій перед відпусткою.


- Чи чекали на такий опір від «Зорі»?

- «Зоря» за правом є третьою силою нашого чемпіонату та представником країни в єврокубках. Була важка гра, і ми очікували, що суперник так гратиме, адже розбирали їхній домашній матч із «Буде-Глімтом». Вони змінили свою гру. Не пам'ятаю, щоб «Зоря» оборонялася такими силами.

бо вже Домінікана сниться... фотки... інстаграм... а тут впертися потрібно(
Ви говнюки …. зіпсували вони собі сука … ви нам життя псуєте , і без того не найкраще