12 грудня 2021 13:33

Артур УВАРОВ: "Звичайно, хотілося вийти з "Бенфікою". Але рішення тренера я поважаю"

Нападник "Динамо" Артур Уваров прокоментував перемогу над "Зорею" у юнацькій першості.


"Тривалий час у мене була травма - була пошкоджена передня хрестоподібна зв'язка. Тому пропустив два з половиною місяці - реабілітація була. Важко було. Але зараз я відновився, набрав кондиції, і тренери дають мені час.


У команді велика конкуренція. У нас номінальних три нападники, тому кожен гол для кожного значимий. Ми конкуруємо між собою. Кожна хвилина на полі важлива. Тренери бачать наші дії і потім оцінюють, хто буде грати.


Забитий гол? Хочу подякувати Яцику, він дуже хороший пас віддав. Мені залишалося тільки переграти воротаря.


Я не набрав повні кондиції, ще не можу витримувати всі два тайми, тому тренери підбирають правильний час, коли мене випустити. Тому в основі почав Блізніченко.


У нас дуже класний тренер. Підбадьорює команду, ми заряджаємося. Найпринциповіша гра для нас - із "Шахтарем". На неї потрібно налаштовуватися максимально.


Чесно кажучи, звичайно, хотілося вийти з "Бенфікою", дебютувати у Юнацькій лізі УЄФА. Але, мабуть, тренер вважав правильним змінити розстановку. Блізніченко перейшов на центр нападу. Це рішення тренера, я буду його поважати, яким би воно не було. Мені не потрібні пояснення. Якщо тренер так бачить, то добре, я буду працювати на тренуваннях. Він буде мене бачити і робити висновки - випускати мене або не випускати. Це тільки його рішення", - сказав Уваров.