11 грудня 2021 08:14

Леоненко - про гру "Бенфіка" - "Динамо": "Промах Циганкова? Я б вийшов і сказав, що не футболіст"

Експерт телеканалів Футбол 1/2/3 Віктор Леоненко ексклюзивно для Youtube-каналу Великий Футбол прокоментував поразку Динамо в матчі шостого туру Ліги чемпіонів проти Бенфіки (0:2).


- Якщо хтось думає, що сталася сенсація і Динамо випадково зайняло останнє місце, то ні. Сенсація - це те, що Барселона, виявляється, дізналася, що є такий турнір як Ліга Європи. 20 років вони не знали, що є такий турнір. Це реально сенсація.


Мені гра Бенфіка - Динамо не сподобалася. Бенфіка - фаворит. Команда забиває два голи і починає другий тайм грати від оборони. Баварія, наприклад, кинула грати після 2:0. А тут оборонялися. Так переможці не грають. Жезуш - переляканий тренер.


Я не згоден з Луческу з приводу того, що з сильними командами Динамо грало добре. Добре грали тільки з Баварією другий тайм.


Давайте по грі. На першій хвилині могли пропустити. Яремчук пошкодував. Але через 16 хвилин вже не пошкодував. У нього ще удар не вийшов, коли він забивав.


Промах Циганкова? Я б вийшов і сказав, що не футболіст. У мене таке враження, що він згадав, як треба бити пенальті в Луцьку.


Могли вести 1:0, але я скажу більше. Якби забили, то, я думаю, ми б футбол взагалі не побачили. З боку Динамо.


У підсумку ми пропустили два голи. Тренер Бенфіки відразу ж показав, що він слабкий і боягузливий, — підсумував Леоненко.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"