10 грудня 2021 14:37

"Динамо" - "Зоря": ситуація з дискваліфікаціями

Найближчої неділі, 12-го грудня, у Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться матч 18 туру Прем'єр-ліги, в якому «Динамо» прийматиме луганську «Зорю». Це буде заключний матч нашої команди перед зимовою перервою.


У складі киян дискваліфікованих гравців на майбутній матч немає. У попередньому матчі з «Вересом» попередження у складі «Динамо» отримав Микола Шапаренко, для якого ця жовта картка стала першою після того, як він відбув дискаваліфікацію у поєдинку із «Чорноморцем». Загаломже у пасиві Шапаренка вже 9 попереджень з початку сезону – вісім у чемпіонаті України та одне у Суперкубку.


Під загрозою дискваліфікації у «біло-синіх», як і раніше, залишаються Вітіньйо та де Пена, у пасиві яких по три попередження.


У складі «Зорі» на матч із киянами дискваліфікований найкращий нападник команди Шахаб Захедітабар, який у минулому поєдинку з «Інгульцем» отримав четверте попередження та пропустить майбутню зустріч. На рахунку Захедітабара 6 м'ячів у чемпіонаті України.


Під загрозою дискваліфікації захисники Віталій Вернидуб, який має у своєму доробку сім попереджень (одне з яких, до речі, він отримав у грі з «Динамо» в першому колі), Максим Імереков та Денис Фаворов, які заробили по три попередження та теж перебувають за крок до дискваліфікації, а також півзахисники Ловро Цвек, Владислав Кочергін та Єгор Назарина – у їхньому пасиві теж по три жовті картки.


«Динамо» - «Зоря»:


Дискваліфіковані: немає – Захедітабар


Під загрозою дискваліфікації: Вітіньйо, де Пена – Вернидуб, Імереков, Фаворов, Цвек, Кочергін, Назарина.