7 грудня 2021 21:37
1

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Матчі "Баварією" і "Барселоною" показали, що ми на правильному шляху"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу напередодні матчу з "Бенфікою".

- Чи вдалося вам привести команду в оптимальні фізичні кондиції?

- Не стільки гра з "Вересом", скільки знаходження в аеропорту - ми 12 годин були в дорозі. Це не зіграло нам в плюс. Сподіваюся, що сьогоднішній день допоміг хлопцям відпочити і відновитися перед завтрашнім матчем.

- Як налаштувати хлопців на матчі з "Бенфікою" і "Зорею", враховуючи, що них вже може бути відпускний настрій?

- Минулого року ми закінчували так само. Були матчі в Лізі чемпіонів і чемпіонаті. Сподіваюся, що хлопці поставляться професійно. Хочу, щоб вони підтримували той ритм і ту гру, яку вони показували в Лізі чемпіонів. Ми непогано провели матчі з "Барселоною" і матч з "Баварією" вдома. Чому б не продовжити грати так само. У тих матчах ми заслуговували більшого. Десь не вистачило удачі і нам не вдалося взяти більше очок. На жаль, нам не вдалося взяти більше очок.

- Який аналіз Ви внесли з гри "Бенфіки" зі "Спортингом". Чи зможе "Динамо" зіграти так само ефективно, як "Спортинг"?

- У кожної гри своя історія. Це було дербі лісабона - старих знайомих. Був дуже високий ритм гри. Дуже гарний матч. "Спортинг" заслужено переміг. Швидкий гол поміняв картину на полі. "Бенфіки" потрібно було розкриватися, щоб зрівняти рахунок. Завтра буде зовсім інша гра. "Бенфіці" потрібна перемога, вони будуть організовувати свою гру так, щоб домінувати. Нам же потрібно зіграти в свою гру.

- Деякі кажуть, що це "Динамо" вже досягло свого максимуму. Це так чи вона ще може прогресувати з цим складом?

- Ці хлопці другий рік разом. Матчі з "Баварією" і "Барселоною" показали, що ми на правильному шляху. Могли вигравати у "Бенфіки" в першому матчі, але нам не пощастило.


- Якої гри від" Бенфіки " ви очікуєте завтра?


- Думаю, що завтра "Бенфіка" гратиме потужно. Вона захоче забити швидкий гол, щоб контролювати хід матчу. Вони потребують перемоги після поразки в Дербі. У чемпіонаті завжди є ігри, де можна відновити ці очки, а в Лізі чемпіонів це останній матч. Невідомо, що станеться в Мюнхені, тому "Бенфіка" буде грати потужно з самого початку.

Так це свідомий шлях донецького засланця? :)