7 грудня 2021 12:06

Олександр ПЕТРАКОВ: "Переносити матчі або робити розширені збори, навіть якби мені це і дозволили, - який в цьому сенс?"

Головний тренер збірної України Олександр Петраков в інтерв'ю "ПроФутбол DIGITAL" поділився своєю думкою про ситуацію з ігровою формою футболістів перед матчем плей-офф на ЧС-2022 з Шотландією.


- Збірна Шотландії буде "в накаті", а чи є питання по формі наших гравців на момент матчу? Як будете готуватися? Може, більше часу потрібно на підготовку?

- Це вже починаються застереження, які всі шукають. Вони "в накаті", грали - що є, то є. Для мене це теж перший досвід, я з таким ніколи не зіштовхуватися. Переносити матчі або робити розширені збори, навіть якщо б мені це і дозволили, - який в цьому сенс? Зберу z "Динамо" і "Шахтар", перенесу ігри, і все одно буду готувати команду з 14-15 гравців? У легіонерів-то чемпіонати все ще йтимуть... Я не бачу в цьому сенсу.


Хоча клуби пішли мені на зустріч, за що я їм вдячний. Збір я змістив буквально на два дні, щоб була можливість полетіти на місце і вже там чекати наших легіонерів.