7 грудня 2021 12:01
2

Джерело: Жуніор Мораес покине "Шахтар" після матчу з "Олександрією"

Донецький "Шахтар" нинішній рік завершує двома матчами — проти "Шерифа" в Лізі чемпіонів і в УПЛ з "Олександрією".


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, ці ігри з великою часткою ймовірності стануть останніми для нападника донецького клубу Жуніора Мораеса.


За наявною інформацією, в українського бразильця закінчується контракт з донецьким клубом, який "Шахтар" вирішив не продовжувати, враховуючи його високі вимоги по зарплаті і той факт, що у весняній частині сезону гірники вже не гратимуть в єврокубках.


Як відомо, екс-нападник збірної України останні півроку не грав через травму. Однак зараз вже відновився і з великою часткою ймовірності Роберто Де Дзербі надасть йому певний ігровий час і в матчі з "Шерифом", і в грі з "Олександрією", яка відбудеться 11 грудня.


До одужання Траоре, повернення якого очікується в стрій в серпні 2022 року, позицію форварда Роберто Де Дзербі планує закривати за допомогою Педрінью, Фернандо і Сікана.


34-річний Мораес зіграв за "Шахтар" 150 матчів і забив 60 м'ячів. Раніше він також виступав за "Санту-Андре", "Тяньцзінь Тяньхай", "Сантос", ЦСКА Софія, "Глорію", донецький "Металург" і київське "Динамо".


У складі збірної України провів 11 матчів і забив 1 м'яч.

Использованные презервативы в мусорку)
Ну и не удивительно, попользовали и выбросили.