7 грудня 2021 08:28

Агент - про інтерес "Металіста" до Тілля: "Багато чого залежатиме від того, чи вдасться "Ворсклі" підписати новий контракт з Олів'є"

Український агент Микита Швець прокоментував FootBoom інтерес харківського "Металіста" до півзахисника полтавської "Ворскли" Олів'є Тілля, в переїзді якого в Україну він брав безпосередню участь.


- У Тілля агент локальний, з Люксембургу. Я ж виступав у ролі посередника між футболістом і "Ворсклою", організовував і супроводжував всі етапи цього трансферу. Але по суті, агентом Тілля я не є, хоч і маю певні преференції в разі його продажу, що дає мені право офіційно вести по ньому переговори з боку клубу.


З приводу інтересу "Металіста", чув про це ще днів 10 тому. Але як тоді, так і зараз - все це на рівні чуток. Особисто зі мною з "Металіста" ніхто з цього приводу не зв'язувався і, наскільки мені відомо, офіційно на "Ворсклу" харків'яни так само не виходили. Знаючи позицію керівництва "Ворскли" щодо створення боєздатного колективу, "Металісту" доведеться пристойно розщедритися, якщо вони дійсно хочуть отримати ключового гравця полтавців.


Також багато в цьому питанні буде залежати від того, чи вийде у Полтави підписати з Тіллем новий контракт, де напевно будуть прописані солідні відступні. Останні кілька тижнів з боку клубу ведеться старанна робота в цьому питанні, але станом на сьогодні - новий контракт досі не підписаний, - сказав Швець.


Фото - Footboom