6 грудня 2021 11:03
2

СК "Дніпро-1" по дорозі на матч з "Чорноморцем" застряг в аеропорту Одеси

До Одеси, де сьогодні відбудеться заключний матч 17-го туру УПЛ "Дніпро-1" - "Чорноморець", команда Ігоря Йовичевича дісталася з накладками в графіку. Вибравши варіант подорожі літаком, дніпряни вчора о 17.50 вилетіли з аеропорту рідного міста в пункт призначення транзитом через Київ. Однак по прильоту в Одесу сталася непередбачена затримка з вини наземних служб, через яку команді довелося більше години нудитися в аеропорту. У зв'язку з цим, як стало відомо Meta-ratings.com.ua, в готель "Дніпро-1" прибув лише на початку одинадцятої вечора.


Однак невелика накладка не вплинула на хід підготовки і настрій команди.


Місцем дислокації гостей, які в майбутньому матчі виступатимуть у ролі номінальних господарів (за домовленістю між клубами, їх поєдинок 1-го кола був перенесений з Одеси в Дніпро), стала одна з найстаріших готелів міста "Лондонська". На дверях кожного з її номерів висить табличка із зазначенням імені та прізвища легендарного постояльця, що коли-небудь зупинявся в ній.


Сьогодні вранці, перед вечірнім матчем, дніпровські футболісти здійснили невелику пішу прогулянку по Приморському бульвару.

Чит може хтось пояснити мені, чому, з якої причини з Дніпра в Одесу потрібно летіти через Київ? Це ж скільки втрачається часу, палива, грошей.
Сховати
Africanda-S, бо Земля пласка, і це найкоротший маршрут))